Installatie & onderhoud

Laat uw dak- en loodgieterswerk professioneel uitvoeren

Ons werkgebied is Goirle, Tilburg en Oisterwijk. Wij zijn bekend met de regio en door onze centrale ligging zijn wij bij spoedgevallen snel ter plekke.

 

Wij bieden u een breed servicepakket aan voor het snel verhelpen van bijvoorbeeld lekkages, verstoppingen of een defecte cv-installatie.

 

Bel 06 - 12 99 00 32 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Dakbedekking van topkwaliteit

Dakbedekking

Een dak is een van de belangrijkste onderdelen van een huis en beschermt uw eigendommen tegen weersinvloeden zoals wind, regen en zon. Wij leggen diverse soorten dakbedekking. Hoofdzakelijk van kunststof, maar indien gewenst zijn andere materialen ook mogelijk.

 

Gelukkig kan met behulp van moderne producten een dak tegenwoordig ook echt mooi zijn en een meerwaarde voor elke woning zijn. Kunststof dakmaterialen zijn duurzaam.

Gas en water

Gas & water

Gasinstallaties worden door ons professioneel volgens de geldende normen en veiligheidsvoorschriften aangelegd, zoals bad- en keukengeisers, gasboilers en luchttheaters.

 

Alle werkzaamheden die betrekking hebben op waterinstallaties zijn bij ons in goede handen. Niet alleen leggen we een nieuw gas- en waterleidingwerk aan; ook lossen we uw problemen met bestaande gas- en waterleidingen op.

Verwarming

Wij zijn officieel Nefit-dealer en maken gebruik van cv-ketels die optimaal en evenredig de geproduceerde warmte over de woning verdelen.

 

De cv-ketels zijn van hoge kwaliteit en wanneer gewenst in diverse uitvoeringen beschikbaar. Op locatie bepalen wij samen met u de meest optimale oplossing.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Service & kwaliteit

Wij voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan alle denkbare cv-installaties, leidingwerk en dak(delen). Door onze jarenlange ervaring bieden wij u vakkundige oplossingen.

 

Naast particulieren en bedrijven voeren wij ook opdrachten uit voor een aantal woningcoöperaties.